HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

Strong (wo)man? doe dan strong man training

Geplaatst op 16/11/2018 door glow

Een van de belangrijkste uitgangspunten bij CrossFit: learn and play new sports regularly. Nou vind ik het altijd leuk om nieuwe dingen te proberen. Niet alleen tijdens mijn reguliere sporttrainingen, maar juist ook echt nieuwe sporten en nieuwe bewegingen ontdekken vind ik helemaal te gek. Het houdt je eager en fris. En het is goed voor je ontwikkeling. Ik meldde me een tijdje terug voor een heuse Strong Man training en kwam erachter dat er genoeg redenen zijn om dit vaker te doen.

Als CrossFitter neem ik het advies om nieuwe sporten te leren graag ter harte! Daarom ben ik niet te beroerd om op een MTB te springen als ik dat nooit gedaan heb, meldde ik me onlangs aan voor mijn eerste lesje barre in Rotterdam en probeer ik met regelmaat ook andere nieuwe sporten uit met mijn OneFitabonnement. En zo kwam er dus ook ineens die Strong Man training.

lees verder:

http://www.glowmagazine.nl