HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Weekmenu 92 makkelijke recepten

Geplaatst op 17/11/2018 door linda

Hebben jullie ook zo’n fijne week gehad? Ik ben lekker bezig geweest, al zeg ik het zelf. Thuis kan ik mij niet altijd goed concentreren, een paar uur buiten de deur werken met herrie om mij heen helpt dan. Er staat een hoop content voor jullie klaar. In mijn kijkje achter de schermen van afgelopen week vertel ik meer waar ik zo druk mee ben. 

In het nieuwe weekmenu heeft de Sint een mooi plekje gekregen. De komende week komen meer Sinterklaas recepten aan bod, nu het weer mag. Het dessert van zaterdag met sinaasappel en kruidnoten is een verrassende combinatie. Op de planning staan verder een aantal klassiekers zoals chili sin carne, een prei ovenschotel en een spaghetti met broccoli.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

p.s. ben je op zoek andere recepten? Kijk dan even bij de eerder verschenen weekmenu’s.

Weekmenu 92 makkelijke recepten

Maandag: chili sin carne

De ingrediënten voor deze chili sin carne heb ik altijd op voorraad. Als ik even niet meer weet wat ik moet koken, dan staat dit recept vaak op tafel.

lees verder:

https://www.lekkeretenmetlinda.nl