HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Zoete aardappelkoekjes met Harissa

Geplaatst op 04/11/2018 door UitPaulinesKeuken

Mezze zijn een selectie kleine seizoensgerechten om te delen, vóór het hoofdgerecht of als hoofdgerecht. 

Het gaat dus vooral om samen eten, gerechten delen en lekker proeven van alles wat op tafel staat. Ik vind dit altijd heel erg leuk en gezellig. Met het boek Mezze heb je genoeg inspiratie, want het staat bomvol met lekkere recepten. Er zijn maar liefst negen hoofdstukken. Verdeeld in basisrecepten, dips en hapjes, salades, groenten, gevuld  en gebakken, granen en peulvruchten, brood en baksels, zoetigheden en drankjes. En wat voor recepten staan er in het boek? denk je misschien.. Nou wat dacht je van zandkoekjes met kardemom en rozenwater? Of fritters met wortels en pistachenoten, klassieke falafel, zelfgemaakte spicy lamsworstjes of taartjes met spinazie en walnoten. En dit is nog maar een kleine selectie uit het boek. Er staat zoveel lekkers in!

De fotografie van de recepten is prachtig. Mooie, frisse en lichte foto’s. De recepten zijn goed te doen. Er zitten soms wat langere recepturen met veel ingrediënten tussen, maar toch ook veel eenvoudige recepten met een klein boodschappenlijstje. Een goede mix wat mij betreft. Bij het doorbladeren van dit boek viel mijn oog meteen op de zoete aardappelkoekjes met harissa. Niet alleen vanwege de prachtige foto, maar ook de smaakcombinatie lijkt mij heerlijk. Het zoetige van de aardappel, gecombineerd met het pittige van de harissa is denk ik een topcombi. Wanneer ga jij deze zoete aardappelkoekjes maken? En is dit boek iets voor jou?

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl