HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

7 x de lekkerste healthy vegan snacks

Geplaatst op 02/11/2019 door followfitgirls


Meatless Monday

Minimaal één keer in de week plantaardig eten, klinkt best te doen vind je ook niet? Het kookboek Easy Vegan van Living the Green Life heeft me zo geïnspireerd dat ik het m’n best doe om dit trouw vol te houden. Ik zie het als een soort van meatless Monday. Kies een dag in de week uit waarop je plantaardig eet. Het voordeel van zo’n vast dag is dat het op den duur zo in je systeem zit dat het een gewoonte wordt. De kracht van herhaling, noemen ze dat toch? Bij mij werkt het in ieder geval wel. Het voordeel van zo’n vaste vegan food day is dat het niet alleen goed voor je gezondheid is, je draagt je steentje ook bij aan een betere wereld.

7 x healthy vegan snacks

1. Watermeloen milkshake

Een milkshake als snack? Hell yeah! Het kan met deze gezonde versie en je hebt slechts drie ingrediënten nodig.

Ingrediënten: 350 gr bevroren watermeloen blokjes, het pulp van 1 vanille stok en kokosmelk (hoeveelheid naar smaak)
Bereiding: Mix in een blender de watermeloen blokjes met wat kokosmelk fijn. Voeg beetje bij beetje wat meer van de kokosmelk toe, tot je milkshake voor jou de juiste structuur gekregen heeft. Als laatste voeg je de pulp van het vanillestokje toe en mix je alles nog even goed door. Amazing lekker als je het mijn vraag.

Lees verder op www.followfitgirls.com