HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Blijf alsjeblieft tegen mijn roodharige kinderen zeggen dat hun haar prachtig is

Geplaatst op 29/11/2019 door love2bemama


Roodharige kinderen

Dit is niet de eerste keer dat dit ons overkomt. Met zowel mijn zoon, als dochter ben ik meer dan eens aangesproken op hun rood-rossige haartjes. Mensen geven mijn kinderen complimenten en richten zich meestal tot mij (natuurlijke brunette) om te vragen waar de kleur vandaan komt. Meestal zeg ik dan gekscherend: “Ik ben geen ginger. Ik werp ze.” Wetende dat ze hun lokken wel degelijk ook aan mijn genen te danken hebben.

Kers op de taart

Maar rood haar is voor mij sowieso niet onbekend. Aan mijn kant van de familie hebben we ons aandeel aan ‘redheads’ en mijn man is roodharig. Daarnaast heb ik een roodharige beste vriendin, was mijn allereerste liefde gezegend met koperrode lokken en vergeleek ik vroeger mijn tante altijd met de kleine zeemeermin, omdat ze prachtige rode haren heeft.
Ik denk dat het overbodig is om te zeggen dat ik rood haar geweldig vind! Met als kers op de taart twee ‘gingers’ van mezelf.

Lees verder op www.love2bemama.com