HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Beauty

Deze beauty tips laten jou stralen

Geplaatst op 05/11/2019 door followfitgirls


Beauty from the inside out

Voel je je van binnen happy en tevreden, dan straal je dat ook uit. Soms heb je nou eenmaal van die dagen dat je gewoon net effe niet lekker in je vel zit. Helemaal niks mis mee, want zonder downs heb je ook geen ups. Toch zijn er van die momenten dat zo’n down net niet uitkomt en dus is het belangrijk dat je wel weet hoe je jezelf een boost fris & fruitigheid kunt geven. Weg met dat doffe haar, bye bye bleke huid en hoezo grauwe wallen onder je ogen? Hoe kun je je looks weer laten shinen? Dat doe je met deze beauty tips. Ennuh, ook al voel je je wel up & running en straal je dat ook uit, ook op dat soort momenten is het natuurlijk belangrijk (en fijn) dat je met liefde en zorg aandacht besteedt aan je lichamelijke verzorging.

8 beautytips die jou laten stralen

1. Een BB cream

Een BB cream is de oplossing voor een bleke teint: het haalt namelijk je natuurlijke huidskleur weer naar boven. Dus bye bye bleke huid! Voel je je op je gemak bij het ‘plamuren’ van je gezicht, gebruik dan een blush of een bronzer om net even wat meer kleur op je wangen te krijgen.

Lees verder op www.followfitgirls.com