HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Deze supplementen heb je nodig voor een goede weerstand

Geplaatst op 27/11/2019 door vivonline

Veel mensen zijn geveld door de griep of lopen rond met een verkoudheid. Tijd dus voor wat extra aandacht voor je weerstand, en wees de griepepidemie voor. Naast gezond eten, lekker bewegen, een frisse neus halen, goed slapen en stress vermijden kun je je immuunsysteem verwennen met wat extra vitamines.

Deze supplementen heb je nodig voor een goede weerstand

Multivitamine: Vitamine A, B6, C, D en E en mineralen als ijzer, selenium en zink helpen je weerstand. Je kunt een multi vitamine kiezen waar deze vitamines in zitten. Daarnaast worden supplementen met Echinacea of probiotica gebruikt om de weerstand te verhogen. Zelf gebruik ik een supplement van Vitamunda. Je kunt deze met onze kortingscode van 10%vi10detox bestellen, vergeet deze niet handmatig in te voeren, via deze link!

Vitamine D: Uit recent wetenschappelijk onderzoek (bmj 356 (2017): i6583) blijkt zelfs dat vitamine D het risico op griep en verkoudheid met 70% verlaagt. Het verlaagde risico werd vastgesteld bij mensen met een lage vitamine D status, die dagelijks of wekelijks een vitamine D supplement gebruikten.

lees verder:

https://www.vivonline.nl