HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Spots

Eet, strand en slaaptips in Polignano a Mare | Puglia

Geplaatst op 05/11/2019 door beaufood

We begonnen onze Italiaanse reis bij Polignano a Mare. Een super pittoresk en heerlijk stadje aan zee in de provincie Bari. Het is groot genoeg om gezellig rond te lopen, maar klein genoeg om alles te zien en niet te verdwalen. De straatjes zelf zijn echt práchtig. Je vindt er veel leuke restaurants en je kunt en leuk shoppen in kleine boetieks. Ik heb zoals altijd weer lekker veel tijd gestoken in het vinden van een fijne accommodatie, mooie stranden en restaurantjes. Ik vind dit echt suuuper leuk om uit te zoeken voordat we op vakantie gaan. Daarna reden we door naar Ostuni, Lecce, Locorontondo en Martina Franca. Wat betreft de stranden, in onderstaand artikel link ik je door naar de Google maps coördinaten zodat je de weg makkelijk kunt vinden. Hieronder vind je al mijn tips voor Polignano a Mare! 

1. Overnachten bij Il Covo della Regina

Yes, dit was een winner! Gelegen in een super schattig straatje midden in het oude centrum. De auto kun je op vijf minuten lopen gratis parkeren. Op één keer struikelen afstand van het appartement vind je Luna, een leuk tentje waar je voor een paar euro met zijn tweeën kunt ontbijten. Verwacht hier geen healthy breakfast taferelen, maar wel heerlijke koffie vergezeld met verse croissants gevuld met room. Ochtendzonnetje erbij, een langzaam ontwakend stadje, een Italiaans omaatje met een espresso en een grote zwarte zonnebril. We zijn in Italië!

Lees verder op www.beaufood.nl