HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Foods voor gezonde darmen // World Toilet day

Geplaatst op 19/11/2019 door ilovehealth

Het is World Toilet Day. Ja echt. En dat is hartstikke belangrijk. Want je stoelgang zegt veel over je gezondheid. Je kunt je spijsvertering en je stoelgang gemakkelijk een handje helpen. Voeding en beweging doen een hoop goeds! Een gezonde darm is de basis voor een gezond lichaam. Hoe vanzelfsprekend gezonde darmen ook lijken, voor velen is het dat niet. Zo kampt Daisy sinds haar zestiende met een spastische darm (tegenwoordig PSD, prikkelbare darm syndroom genoemd). Misschien niet een heel sexy onderwerp, maar eigenlijk hartstikke normaal. Door gezond en bewust te eten, verminderde Dais haar klachten met wel 90%. (Bijna) nooit meer pijn en last. Heerlijk! Dat de juiste voeding heel veel kan doen voor gezonde darmen, ben ik dus van overtuigd.

Een trage spijsvertering, slechte voeding, stress (!) en milieuvervuiling hebben allemaal een slechte invloed op gezonde darmen. Probeer dit dus te vermijden. Met de juiste voeding kun je hier echter veel aan doen. Gezonde darmen zorgen voor een betere spijsvertering, meer energie, gemakkelijker gewichtsverlies en een beter immuunsysteem. Voeg deze 7 foods toe aan je eetpatroon en je zult snel verschil maken.

7 foods voor gezonde darmen

Greens/bladgroenten

lees verder:

https://www.ilovehealth.nl