HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Het leven voor en na kinderen is niet te vergelijken

Geplaatst op 06/11/2019 door love2bemama


Wat was ik moe…

Ik dacht namelijk dat je die wel mee kon nemen, dat ze braaf zouden luisteren en ze het zelf ook heel gezellig zouden vinden als ze mee mochten gaan winkelen. Het begrip peuterpuberteit kende ik op dat moment duidelijk nog niet. Net zo min als krampjes, reflux, spuitluiers en zo kan ik nog wel even doorgaan. Ook dacht ik vaak dat ik druk was, en moe. Goh wat was ik moe. Werk, huishouden, sociale zaken, feestjes en verplichtingen. Mijn weken waren wel gevuld. Om acht uur ‘s avonds plofte ik op de bank neer om vervolgens halsreikend naar het weekend uit te kijken. Uitslapen! 

Lees ook: 10 simpele tips voor moeders om beter te kunnen slapen

Elk weekend stond volgepland met leuke dingen en hier en daar wat verplichtingen waardoor ik me op maandag, tijdens het werk, elke week weer moe voelde. Van dat intens drukke leventje van me. Wat leek het mij heerlijk om minder te kunnen werken en thuis voor de kinderen te zorgen. Alleen maar leuke dingen doen en zo af en toe eens een luier verschonen en een flesje melk geven…

Lees verder op www.love2bemama.com