HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Ik ben een oermoeder in hart en nieren

Geplaatst op 08/11/2019 door love2bemama

Ik werk fulltime als storemanager in een optiekzaak en daarnaast heb ik mijn eigen fotografie bedrijf MemoryShoT. Tussen de bedrijven door probeer ik alles op een rijtje te krijgen en te herstellen van mijn depressie en de rollercoaster. Ook ben ik mijn nieuwe huisje nog aan het inrichten. 

Naast mijn drukke leven als werkende moeder zing ik en speel ik gitaar en piano. Bij verdrietige, blije of verliefde momenten schrijf ik gedichtjes onder de naam EigenWijsjes. Als ik dan nog tijd over heb teken ik ook nog graag.

Ik wilde geen kinderen

Toen ik 15 jaar was stond ik in mijn Gothic kleren tegenover mijn moeder en riep ik “Ikneem nooit kinderen!” Ik wees met mijn zwartgelakte afgekloven nagels naar buiten en riep: “Hoe kun je opgroeien in deze wereld?” Toen ik 18 was feestte ik er op los. Kinderen? Never nooit niet! Maar naarmate ik ouder werd begon het toch te kriebelen. Een paar jaar later was het zo ver. Het moment dat ik besefte dat je geen kinderen neemt maar krijgt was daar. Een geschenk uit de hemel. Van heel dichtbij heb ik ook meegemaakt dat het niet voor iedereen zo makkelijk gaat. Ik heb veel geluk gehad dat ik snel zwanger was.

Lees verder op www.love2bemama.com