HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Ik wil overal perfect in zijn maar dat is onmogelijk…

Geplaatst op 05/11/2019 door love2bemama


Mijn moeder had 7 kinderen en ik ‘maar’ 4…

Vroeger waren er gezinnen met veel meer kinderen dan dat wij die tegenwoordig hebben (hoewel ik het gemiddelde alweer een beetje omhoog trek) maar toch leek het alsof de mensen het rustiger hadden?! Mijn moeder zegt geregeld dat zij het allemaal als veel minder druk ervaarde dan dat ik dat nu doe maar hoe komt dat toch? 

Lees ook: 10x schoonmaken met je kind

Naar mijn eigen situatie kijkende (ik oordeel niet over andere…) wil ik een goede moeder zijn, de perfecte huisvrouw, een zorgende vrouw, een lieve vriendin, een fijne dochter en daarbij ook nog een gemotiveerde werkneemster. Gedurende de dag draag ik heel wat petjes en dan ben ik er vast nog een paar vergeten. Ik denk dat ik soms gewoon echt te veel wil, te veel goed of zelfs perfect wil doen. Misschien ben ik ook wel te streng voor mijzelf. Mijn valkuil is dat ik mijzelf geregeld met mijn moeder vergelijk die het toch allemaal makkelijker leek te vinden met haar 7 kinderen en ik heb er ‘maar’ 4…

Lees verder op www.love2bemama.com