HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

Motivation Sport Monday + onze favo post workout snack

Geplaatst op 04/11/2019 door ilovehealth

We weten allemaal hoe belangrijk, en lekker, het is om te bewegen/sporten. Je voelt je fitter, bent energieker en kunt je hoofd leegmaken. Maar wij, van team ILH, weten ook als geen ander dat het soms lastig is om motivatie te verzamelen. Wij vertellen jou onze sport-life-hack én delen onze favo after-workout snack: Mini Babybel. Je weet wel, dat superkaasje waar je ongetwijfeld leuke childhood memories aan hebt.

Onze sport-life-hack

De motitvatie om te sporten is soms ver te zoeken. Ja, heus ook bij team ILH. Helemaal nu het ’s ochtends pas zo laat licht is, en ’s avonds ook al vroeg donker wordt… Komt toch iets minder lekker je bed uit, of van de bank af 😉 Onze tip? Direct uit werk door. Hup, sportpakkie mee naar kantoor en aan het einde van je werkdag: gaan met die banaan. Zo kun je gelijk je werkdag een beetje van je af sporten. Dat werkt zo: ’s ochtends vroeg stop je een sportsetje in je werktas. Aan het einde van de dag verwissel je je fleeky outift voor je sportpakkie en hup, zo door naar de gym. Zo voorkom je dat je toch op de bank eindigt (met een zak pepernoten….).

lees verder:

https://www.ilovehealth.nl