HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Reebok Maternity Collectie

Geplaatst op 01/11/2019 door eatrunlove


Reebok Maternity Collectie

Over de eerste collectie: deze biedt een ondersteunende, flatterende pasvorm voor zowel aanstaande als nieuwe moeders. De items zijn gemaakt van hoogwaardige stoffen met een hoge rek die moeders door elk trimester heen ondersteunen en de mogelijkheid bieden tot beweging. De collectie biedt zowel performance als alledaagse kleding die bij elke activiteit past; in de sportschool of het rondje door de supermarkt.

De maternity legging en tank tops zijn twee essentiële items uit de eerste collectie. De maternity legging is gemaakt met een verlengde tailleband en zacht nylon spandex materiaal dat naadloze ondersteuning biedt. De top is gemaakt van hetzelfde materiaal en zorgt voor een super zacht, comfortabel en ondersteunend gevoel. De tights kosten €64,95 en de tops €39,95.

Aangezien er wordt gesproken over een eerste collectie, ga ik er vanuit dat er meer volgen. Ik ben heel benieuwd! Wat vind jij van deze collectie?

Lees verder op www.eatrunlove.nl