HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Vegetarische goulash met paddenstoelen, wortel en paprika

Geplaatst op 17/11/2019 door feelgoodbyfood


Vegetarische goulash

Volgens mij heb ik twee keer in mijn leven goulash gegeten. Een keer uit blik toen ik nog héél jong was en thuis woonde. En ongeveer 12 jaar geleden in Budapest. Toen ik eigenlijk al geen vlees meer wilde eten, maar er 0 vegetarische gerechten op de kaart stonden en 93136338 gerechten mét vlees. Toen dacht ik, laat ik eens het lokale gerechten proberen: goulash!

Het vlees vond ik niets aan, maar een kruidig stoofgerecht met groenten vind ik heerlijk! Vooral in de herfst en winter. Dit geeft zo een heerlijk comfort gevoel. 

Deze pan met vegetarische goulash is makkelijk om te maken, je hoeft er niet te lang voor in de keuken te staan en je hebt maar één pan nodig. Lekker weinig afwas.

In plaats van vlees heb ik vegetarische balletjes aan het gerecht toegevoegd. Hierdoor zit er toch een lekkere bite in het gerecht en de nodige eiwitten.

Tip: in plaats van vegetarische balletjes kun je ook seitan gebruiken voor dit gerecht. Dit is namelijk een stevige vleesvervanger dat perfect past in dese goulash.

Lees verder op www.feelgoodbyfood.nl