HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Weekmenu #107 makkelijke maaltijden

Geplaatst op 09/11/2019 door mindyourfeed

Drie keer knipperen met mijn ogen en toen was mijn eerste week Nederland alweer voorbij… Yep, je leest het goed, ik ben weer thuis. In het land, maar zeker nog niet geland… mijn hemel, die jetlag zat er afgelopen dagen wel heel goed in hoor!! Maar wat was het gaaf, Nieuw-Zeeland! Zo ontzettend bijzonder om daar te zijn geweest, ik heb er gewoon bijna geen woorden voor… Ik ga je daarom binnenkort ook zeker wat foto’s laten zien, misschien dat ik daarmee een klein beetje kan laten zien hoe fantastisch prachtig het daar is! Deze eerste week thuis heb ik vooral gebruikt om weer een beetje in het ritme te komen, en dat viel nog niet helemaal mee….haha! Ach ja, de Kiwi-lifestyle die ze aan de andere kant van de wereld leven is ook echt zo gek nog niet dus ik deed rustig aan. En vandaag gaan we weer een beetje structuur aanbrengen in de nieuwe week met een kakelvers weekmenu. Ik heb zin in herfstig comfort food en daar heb ik heerlijke recepten bij gevonden! Schrijf je weer mee?

Kook jij trouwens uit het weekmenu, dan vind ik dat super leuk als je dat deelt via social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht zodat ik de foto’s ook kan zien. Vind ik leuk! De andere weekmenu’s staan allemaal overzichtelijk bij elkaar!

Weekmenu #107 makkelijke maaltijden

lees verder:

https://www.mindyourfeed.nl