HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Weekmenu #110 makkelijke maaltijden

Geplaatst op 30/11/2019 door mindyourfeed

Zo, goedemorgen weer! Het is zaterdagochtend en het is weer tijd voor een nieuw weekmenu… afgelopen week heb ik echt even rustiger aan gedaan. Het weekend was namelijk behoorlijk gevuld met verjaardagsfeestjes, sportwedstrijden en natuurlijk de intocht van de Sint. En dan is bij mij soms de batterij ook gewoon even leeg…. Het fijne vind ik dat ik daar ook gewoon aan toe kan geven, dat ik zelf mijn tijd kan indelen en dat ik er ook altijd voor mijn meiden kan zijn. Ik reed trouwens voor een leuke lunch naar Den Bosch en werkte aan mijn zakelijke plannenvoor 2020. En natuurlijk heb ik nog wat lekkers gebakken voor Sinterklaas, dat recept kun je komende week verwachten! Voor nu, inspiratie voor deze eet-week, waarin ik er natuurlijk rekening mee hou dat op 5 december de goedheiligman misschien wel aanschuift… Schrijf je weer mee?! 

Kook jij trouwens uit het weekmenu, dan vind ik dat super leuk als je dat deelt via social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht zodat ik de foto’s ook kan zien. Vind ik leuk! De andere weekmenu’s staan allemaal overzichtelijk bij elkaar!

Weekmenu #110 makkelijke maaltijden

Maandag

lees verder:

https://www.mindyourfeed.nl