HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Wij eten vegetarisch (en de kinderen ook!)

Geplaatst op 07/11/2019 door love2bemama

Ook de kinderen doen mee

Het was even omschakelen maar creatief met je eten omgaan en heel veel uitproberen genieten we nu van lekkere gevarieerde maaltijden. En ja ook onze kinderen eten vegetarisch. Wel hebben we de regel dat wanneer ze op de BSO een broodje worst of salami op hun pizza willen dat dat wel mag. Buiten de deur mogen ze vlees weten. We verbieden het ze niet om geen vlees te eten maar thuis doen we het niet. 

Lees ook: 9 fun kitchen hacks: zo maak je koken leuk!

Onze zoon van 6 is er maar wat trots op dat hij geen vlees eet en heeft er ook geen enkele moeite mee. Het valt mij zelfs op dat als men vraagt wat hij bij zijn patatjes wil, hij niet meer voor een frikandel kiest maar een kaassoufflé 🙂 Dochterlief van 4 is een echt vlees beest en mist haar broodjes salami. Ze verafschuwd vleesvervangers als groenteburgers maar een Vega rookworst gaat er wel goed in. De jongste van 2 jaar is in de chilli of macaroni (met quorn vlees = nep gehakt ) druk op zoek naar de vleesjes en hij vindt het allemaal wel prima.

Lees verder op www.love2bemama.com