HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

6x Dit zeg je niet tegen een alleenstaande moeder

Geplaatst op 14/11/2020 door love2bemama

Moeders heb je er in alle soorten en maten. Zo heb je ook alleenstaande moeders. En vandaag, op Singles Day, wil ik deze moeders even extra in het zonnetje zetten. Deze moeders staan meestal overal alleen voor. En dat is zwaar. Wij, moeders met een partner, denken in het kader van ‘lekker eerlijk zijn’ alles te kunnen vragen aan een alleenstaande moeder. Laten we daarmee stoppen! Of je nou bewust alleenstaande moeder bent of niet, er zijn een aantal dingen die je niet tegen een alleenstaande moeder zegt of vraagt. Daarom dit blog: dit zeg je niet tegen een alleenstaande moeder!

Een alleenstaande ouder is een persoon die met een kind of kinderen woont en geen echtgenoot of inwonende partner heeft. Redenen om alleenstaande ouder te worden zijn onder meer echtscheiding, uit elkaar gaan, achterlaten, overlijden van de andere ouder, bevalling door een alleenstaande of alleenstaande adoptie. Aldus Wikipedia.

Lieve alleenstaande moeder

Het alleenstaande moederschap is topssport. Deze vrouwen mogen wel eens extra in het zonnetje gezet worden. Lieve alleenstaande moeder, vergeet je niet ook aan jezelf te denken? Hoe moeilijk dat soms ook is? Verwen jezelf eens met erotische musthaves (ook jij verdiend een spannend momentje voor jezelf), een fijn lingeriesetje, een goed boek of trakteer jezelf op iets anders en vergeet niet dat goede koffie in de ochtend de beste start is van de dag.

Lees verder op www.love2bemama.com