HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Aftelkalender Sinterklaas 2020: gratis uitprinten

Geplaatst op 22/11/2020 door love2bemama

Zaterdag is Sinterklaas weer aangekomen in Nederland. Wat fijn dat ze in deze coronatijd toch nog ‘veilig’ aan kunnen meren en wat hebben ze de intocht creatief ingestoken. Zo fijn dat dit voor onze kinderen gewoon door kan gaan. De magische Sinterklaasperiode is hierbij dan ook weer aangebroken en de eerste schoentjes zijn gezet. Zijn ze bij jou thuis door het dolle heen? Om het overzichtelijk te houden voor de kinderen, print de gratis aftelkalender Sinterklaas 2020 uit en hang hem op. Geniet van deze tijd!

Welkom Sinterklaas

Nu corona een grote invloed heeft ons op leven en wat we wel en niet mogen, is het aan onszelf om te gaan omdenken en deze feestdagen een creatieve invulling te geven. Laten we niet bij de pakken neer gaan zitten en kijken wat we niet mogen maar laten we er een groot feest van maken. Roei met de riemen die je hebt. Om je op weg te helpen hebben we al een lijstje met 6 alternatieven om Sinterklaas te vieren en heb je al gehoord van het toffe initiatief Gluurpietjes zoeken? Ook leuk om te doen: je kinderen laten bellen met Sinterklaas.

Lees verder op www.love2bemama.com