HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Alternatieven Sinterklaas vieren in coronatijd

Geplaatst op 25/11/2020 door love2bemama

Naar verwachting zal er dinsdag weer een persconferentie van Rutte en De Jonge komen. Zullen we Sinterklaas mogen vieren met elkaar? En hoe gaat het met Kerst? In deze tijd is alles onzeker. We zijn al ‘gewaarschuwd’ dat we er niet op moeten rekenen dat er veel mogelijk is dit jaar. Sterker nog; we kunnen ons er beter op voorbereiden dat de gezellige decembermaanden dit jaar anders zijn. Dus geen Sint en geen Kerst vieren zoals we dat altijd deden. Hier kunnen we ons dan mentaal vast op gaan voorbereiden en rekening mee gaan houden. Hoorde jij hem binnenkomen? Maar laten we het vooral van de positieve kant bekijken en omdenken. Als samenkomen niet mogelijk is met meerdere mensen, dan doen we het gewoon anders. Wij geven alternatieven Sinterklaas vieren als samenkomen niet mag. 

Sinterklaas vieren in coronatijd

Geen Sint én geen Kerst op de ‘normale’ manier. Dat vraagt dus enige creativiteit om deze feestmaand gezellig door te komen. Lastig! Dat weet denk ik wel iedereen. Tenslotte wekken deze veranderingen toch wel iets van weerstand op bij een groot deel van de Nederlandse bevolking. Maar: we gaan niet voor een glas halfleeg. Tenslotte is dat ook zoiets wat absoluut niet bij onze oer-Hollandse mentaliteit past. Hoe kan je, in deze tijd, Sinterklaas vieren zoals altijd maar dan net even anders. Wat zijn de alternatieven als het aankomt op Sinterklaas vieren. We hebben een paar mooie ideetjes voor je uitgedacht. Voor de kinderen. Tenslotte is dat waar het om draait! Misschien juist wel in deze onwijze kl*tetijd.

Lees verder op www.love2bemama.com