HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Budget schoencadeautjes voor alle leeftijden

Geplaatst op 22/11/2020 door love2bemama

De strijd voor leuke, betaalbare cadeautjes met Sinterklaas is ieder jaar iets waar ouders mee bezig zijn. Sommige zijn hier al eerder in het jaar mee bezig, waar anderen (inclusief yours truly) het vooral last minute doen. Meestal zo laat dat iets voor een leuke prijs aanschaffen ineens heel moeilijk lijkt te zijn. Schoencadeautjes voor een beperkt budget zijn hierin geen uitzondering. Het is niet vanzelfsprekend dat elk gezin een ruim budget heeft voor Sinterklaascadeautjes. Daarom in dit blog budget schoencadeautjes voor alle leeftijden. 

Ben jij in de positie dat je voldoende te besteden hebt en misschien goed bruikbaar speelgoed over hebt? Denk er dan over na om dit speelgoed te doneren zodat arme gezinnen in Nederland ook Sinterklaas kunnen vieren.

Budget schoencadeautjes tot 5 euro 

Het is een sport om budget schoencadeautjes te vinden, maar niet onmogelijk. Zeker omdat ik mijn kinderen niet alleen maar vol met snoepgoed wil proppen in december. Voor kleintjes is het verleidelijk om om 7 uur de chocoladeletter en pepernoten al naar binnen te werken, die ze net gekregen hebben in hun schoen. Cadeautjes zijn dus the way to go, maar waar vind je leuke schoencadeautjes en wat kan je zoal krijgen voor 5 euro of misschien minder.

Lees verder op www.love2bemama.com