HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Cadeautip voor sint of kerst

Geplaatst op 25/11/2020 door KokenmetKarin

De feestdagen naderen en natuurlijk horen daar ook cadeautjes bij. Voor je geliefden, voor je verre familie, voor je bloedjes van kinderen, voor je trouwe schoonmaakster, voor de lieve oppas. Zelfs als je mensen vanwege het coronavirus niet persoonlijk in de armen kunt sluiten, maar ze alleen een blijk van liefde per post kunt sturen. Een kookboek met een persoonlijk tintje is altijd een welkom geschenk. Ik schrijf of teken alles voorin wat je maar wilt.

Tot sinterklaasgedichtjes aan toe – mits je die wel zelf aanlevert natuurlijk, want van rijmen heb ik geen kaas gegeten. Of met een lieve kerstboodschap. Als het maar niet al te lang is, want anders past het niet op het schutblad! Maar verder is het mij niet snel te dol. Op het bestelformulier (naast het invullen van je adresgegevens) kun je in een speciaal berichtvakje zelf noteren wat je wilt dat ik doe.

En wat dacht je van een relatiegeschenk? Ik signeer ook met plezier honderd boeken hoor. Denk aan personeel of zakenrelaties. Is toch veel leuker dan zo’n ouderwets kerstpakket met blikjes ragout? En veel origineler dan die eeuwige fles wijn? Neem even persoonlijk contact op voor grotere aantallen. Kwantumkorting geven mag ik helaas niet vanwege de wet op de vaste boekenprijs, maar de bezorgkosten zijn uiteraard wel anders dan voor individueel verstuurde boeken. En ik reken niks extra voor het signeren met boodschap.

Lees verder op www.kokenmetkarin.nl