HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

Cardio apparaat thuis aanschaffen – Mijn tips!

Geplaatst op 18/11/2020 door optimavita

Voldoende bewegen en sporten is voor veel mensen een uitdaging. In de winter wordt deze uitdaging alleen maar groter! Door slecht weer komen we minder buiten. Bovendien is het vroeg donker, waardoor wandelen, fietsen en hardlopen minder aantrekkelijk is. Een cardio apparaat voor thuis aanschaffen zou dan een uitkomst kunnen zijn! Ik geef je mijn tips en ervaring.

Is het echt nodig?

Laten we voorop stellen dat het absoluut niet noodzakelijk is voor je fitheid, om een cardio apparaat te hebben. Je kunt op allerlei andere manieren trainen. Natuurlijk kan dit buiten of in de sportschool, maar ook thuis zijn er veel andere opties te bedenken. Bijvoorbeeld traplopen, touwtje springen, joggen op de plaats of het doen van een workout op YouTube. In theorie kun je dus zonder…maar ik merk dat veel mensen het doen van oefeningen op een apparaat fijner vinden.

Lees verder op www.Optimavita.nl