HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

CliniClowns app: beeldbellen en dierenfitness

Geplaatst op 15/11/2020 door love2bemama

Tijdens de eerste coronagolf mochten we van de een op de andere dag niet meer in ziekenhuizen spelen. De kinderen daar moesten ons missen. Maar gelukkig hadden we bij CliniClowns een speciale app ontwikkeld, zodat contact toch mogelijk bleef! Met de CliniClowns app zijn er vele mogelijkheden.

De CliniClowns App: beeldbellen

De CliniClowns App was er al een tijd en werd gebruikt om contact te maken met zieke kinderen (en kinderen met een beperking) die niet in het ziekenhuis waren, maar thuis. Met de app kun je als kind met een CliniClown beeldbellen, chatten en tekeningen uitwisselen. Ook zijn er shows waar meerdere kinderen tegelijk naar kunnen kijken en zijn er filmpjes die ze op ieder moment kijken bekijken.

Toen de ziekenhuizen in maart voor het eerst dichtgingen voor bezoekers en (deels) nieuwe opnames, zaten veel kinderen ineens alleen in het ziekenhuis of veel thuis. Het werd steeds drukker op de CliniClowns App. De ouders downloadden de app en begonnen met beeldbellen met hun favoriete clown. Ook met ziekenhuizen hielden we direct contact, zodat wij voor zoveel mogelijk kinderen konden blijven spelen.

Lees verder op www.love2bemama.com