HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Spots

Culinaire staycation in het Ambassade Hotel in Amsterdam

Geplaatst op 22/11/2020 door beaufood

Verre reizen maken in deze tijd  plaats voor staycations in eigen land. Oké, het mag hier dan op het moment geen zonnig oord zijn, maar er zijn zoveel mooie plekken te vinden in Nederland. Neem bijvoorbeeld de prachtige Amsterdamse grachten van onze hoofdstad. Aan één van die grachten vind je Hotel Ambassade. Een waanzinnig boutique hotel in hartje centrum, aan de Herengracht. 

Het lekkerste bed met het mooiste uitzicht

Wat begon met een grachtenpand in 1953, groeide uit tot een hotel met 56 kamers verdeeld over elf grachtenpanden. Vanwege de historische architectuur zijn alle kamers van het Ambassade Hotel verschillend. Wel hebben ze allemaal één ding gemeen en dat is de luxueuze en ontspannen sfeer. Verwacht geen eenvoudige hotelkamers die puur bedoeld zijn om te overnachten, maar sfeervolle vertrekken die van alle gemakken zijn voorzien met als doel: genieten! Inclusief fantastisch uitzicht over de Amsterdamse grachten. Aangezien er amper toeristen zijn in deze tijd is de normaal o zo drukke Amsterdamse binnenstad heerlijk rustig.

Lees verder op www.beaufood.nl