HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Hoe vaak schoen zetten voor Sinterklaas en wat doe je erin?

Geplaatst op 23/11/2020 door love2bemama

Hoe vaak schoen zetten voor Sinterklaas? Kinderen die hun schoen zetten, het hoort erbij. Sterker nog: bij ons waren allebei mijn kinderen slechts enkele maanden oud toen ze voor het eerst hun (mini) schoentje mochten zetten. Het is het startschot voor een traditie die je echt jarenlang vol gaat houden. Al is het heel persoonlijk hoe vaak ouders hun kind hun schoen laten zetten en natuurlijk: wat ze er zoal in doen.  

Hoe vaak schoen zetten voor Sinterklaas? 

Ik gok dat er maar er weinig ouders zijn die een Xbox als schoencadeautje geven, maar zelfs al doen de meeste ouders zo ongeveer ‘hetzelfde’. De vraag: “Hoe vaak laat je jouw kind de schoen mag zetten met Sinterklaas en wat doe je erin?” levert heel veel verschillende antwoorden op. Zo zijn er ouders die het schoen zetten beperken tot op de dag van de intocht, daar waar er ook ouders zijn vanaf midden november, tot 5 december iedere dag iets in het schoeisel stoppen. Twee verschillende kanten van dezelfde munt en gelukkig zitten hier gelukkig ook nog wel het een en ander tussen. Zo vullen wij de schoen ongeveer om de dag. Mocht ik de schoencadeautjes niet vergeten zijn, natuurlijk. Dit gebeurt ook nog weleens in die weken voor 5 december. 

Lees verder op www.love2bemama.com