HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Inspiratie & tips bij het verven van de kinderkamer

Geplaatst op 16/11/2020 door love2bemama

Het schilderen van een wand of misschien zelfs wel alle muren is een prima manier om eenvoudig meer kleur en stijl aan een kinder- of babykamer te geven. Zeker wanneer je het verder qua meubels en accessoires eenvoudig wilt houden, is het slim om juist op het gebied van kleur uit te pakken. Bovendien is het schilderen van een muur relatief eenvoudig. Bijna iedereen kan dit gewoon zelf. En zeg nou zelf: als moeder is er toch niets leukers dan zelf de handen vuil maken en aan de slag te gaan in de kinderkamer? 

Verven van de kinderkamer: tips en inspiratie

Ga je de kinderkamer verven? Wil je een keer wat anders dan enkel een volledige muur een nieuwe kleur geven? Of ga je simpelweg nieuwe Sikkens verf kopen en weet je niet waar je aan moet denken voordat je het in huis haalt? Lees dan snel verder voor de nodige inspiratie & tips. 

Welke kleur kies je? 

Allereerst is het natuurlijk belangrijk om over het kleurgebruik na te denken. Belangrijk voor de kinderkamer is dat je niet te drukke of felle kleuren uitkiest. De kleuren moeten een rustgevend effect op je kind hebben. Wanneer je voor een te felle kleur kiest, loop je het risico dat deze hierdoor minder goed zal slapen. En laat dat nou net hetgeen zijn wat je als moeder probeert te voorkomen. Welke kleur je kiest maakt niet uit, als deze maar een rustgevende uitstraling heeft. Dan kan je nooit de verkeerde keuze maken. 

Lees verder op www.love2bemama.com