HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Bellen met Sinterklaas: gratis en leuk voor kids en ouders!

Geplaatst op 28/11/2021 door love2bemama

Misschien zijn mijn kinderen hier alleen in, maar rond de Sinterklaasperiode zijn ze beiden ontiegelijk druk. Zelfs mijn 10-jarige zoon die allang weet dat het verhaal over de Goedheiligman een fabeltje is. Nu komt de Sint pas over een week aan, maar ik kijk nu al op die momenten dat ze stuiteren van extreme enthousiasme en een overschot aan suikergoed. Toch is er een app die gemaakt is voor kinderen, maar het leven van ouders ook een heel stuk makkelijker maakt. De gratis bellen met Sinterklaas -app. 

Ik heb deze app al enkele jaren op mijn telefoon staan. Inmiddels ben ik ieder jaar zo een fanatiek gebruiker dat ik zelfs een betaald abonnement heb afgesloten. Kan je nagaan! Maar wat is er zo leuk aan de gratis bellen met Sinterklaas app? Dit leg ik je haarfijn uit in dit artikel. 

De gratis bellen met Sinterklaas app: voordelen voor de kinderen

Ik ben natuurlijk de beroerdste ouder niet. Die bellen met Sinterklaas app is voornamelijk voor het vermaak van mijn kinderen. Het heeft tenslotte iets heel magisch als de Sint zelf de moeite neemt om je kind op te bellen. Dit kan ik ook als volwassene beamen. Dit zijn enkele leuke functies van de gratis bellen met Sinterklaas app. Iets wat je zelfs nog verder kan uitbreiden als je een betaald abonnement neemt:

Lees verder op www.love2bemama.com