HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Sinterklaas bestaat niet boek met uitleg & tips

Geplaatst op 08/11/2021 door love2bemama

Sinterklaas; die goede oude man. Natuurlijk weten wij dat dit één groot verzinsel is maar het maakt het feest er niet minder leuk om. Zelfs als je eenmaal niet meer gelooft in Sinterklaas, dan blijft het leuk om Sinterklaas te vieren. Of jij je kinderen wel of niet in Sinterklaas laat geloven, is een keuze die je zelf mag maken. Geloven jouw kinderen in Sinterklaas maar wordt het tijd dat je ze het nieuws gaat brengen ‘Sinterklaas bestaat niet’?! In dit blog geven wij (boeken) tips die je daarbij kunnen helpen. Onder andere een ‘Sinterklaas bestaat niet boek’ met tips die je kunnen helpen.

Sinterklaas bestaat niet boek tips?

Het kan voor je kinderen een grote schock zijn als je ze vertelt: “Sinterklaas bestaat niet!”. Toen ik dit mijn jongste dochter vertelde hoorde ze het aan en vervolgens ging ze zo op in het hele Sinterklaas feest dat ze al lang was vergeten dat ik haar het slechte nieuws over Sinterklaas had vertelt. Heerlijk hoe kinderen dit dan uiteindelijk oppakken en het op hun eigen manier ‘verwerken’. 

Als je kinderen niet meer geloven in Sinterklaas sluit je voor jezelf ook weer een periode af. Ze worden grotere en de tijd dat ze jong waren komt steeds meer achter je te liggen. 

Lees verder op www.love2bemama.com