HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Sinterklaas bingo en andere leuke spelletjes voor pakjesavond

Geplaatst op 27/11/2021 door love2bemama

Misschien gebeurt dit alleen bij ons, maar pakjesavond is meestal chaotisch. Pakpapier vliegt in het rond en de kinderen weten vaak van ellende niet meer wat ze gekregen hebben. Een andere leuke manier om pakjesavond (op een ietwat gezelliger en gestructureerder) manier te vieren is door middel van Sinterklaas bingo en andere leuke spelletjes. 

Er zijn een tal van spellen die je kan doen op pakjesavond. Sommige kan je kopen, printen of speel je met een beetje fantasie. Zelf maken is ook helemaal niet moeilijk. Daarnaast kom je ook een heel eind met spelletjes die je misschien zelfs nog in de kast hebt staan. We hebben spellen zoals Sinterklaas bingo voor je op een rij gezet. Natuurlijk met de (makkelijke) speelregels.

Bingo en andere leuke spelletjes 

Het is altijd best jammer. Weken leven je kinderen toe naar pakjesavond. Alleen maar om het ‘hoogtepunt’ na een kwartier al te zien eindigen. Voor kinderen die gevoelig zijn voor prikkels is dit ook nog eens heel lastig, want het uitpakken van de cadeautjes gaat nog weleens samen met de nodige hectiek. Met spelletjes zoals Sinterklaas bingo duurt pakjesavond wat langer en verloopt het geheel wat rustiger. Dit zijn leuke spelletjes die je op pakjesavond met je gezin kan spelen:

Lees verder op www.love2bemama.com