HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Sinterklaasfilm 2021: welke Sinterklaasfilms kan je dit jaar kijken?

Geplaatst op 28/11/2021 door love2bemama

Met nog een kleine week te gaan tot de intocht van Sinterklaas, is het natuurlijk (naast het Sinterklaasjournaal) tijd voor leuke, en gezellige Sinterklaasfilms. Gelukkig kunnen we dit jaar uit genoeg leuke films kiezen. Je kijkt Sinterklaasfilms op de televisie, bioscoop, maar ook via Netflix, Pathé Thuis en Disney+. Welke Sinterklaasfilm is het in 2021 waard om te kijken? We hebben een overzicht gemaakt van de leukste Sinterklaasfilms dit jaar. 

Sinterklaasfilm 2021 op streamingsdiensten 

Hoewel het aanbod aan eerdere Sinterklaasfilms door de Zwarte Pieten-discussie wat is afgenomen. Is er gelukkig nog genoeg leuks wat je kan kijken via een tal van streamings-diensten. Netflix heeft helaas nog geen sinterklaasfilm in de lijst staan. Of dit nog gaat veranderen weten we niet? Hier houden we je van op de hoogte! Gelukkig is er nog meer dan genoeg aanbod waar je uit kan kiezen: 

Sinterklaasfilms 2021: Pathe Thuis

  • De Club van Sinterklaas en het Grote Pietenfeest
  • Sinterklaas en het Gouden Hoefijzer
  • Alles is Liefde 
  • Waar is het Grote Boek van Sinterklaas? 

Lees verder op www.love2bemama.com