HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Voordelen wonen op Curacao als gezin

Geplaatst op 26/11/2021 door love2bemama

In 2009 kwamen wij voor het eerst op het eiland Curacao. Ik was zwanger van onze oudste. Daarna zijn we hier nog een paar keer met kinderen op vakantiegeweest. Niet wetende dat wij hier in 2021 een huis zouden kopen en voor langere tijd blijven wonen. Curacao voelt bij ons altijd als thuiskomen. Het is letterlijk een tweede huis voor ons waar wij nu al 3 maanden wonen en ook blijven wonen. Maar wat maakt het wonen op Curacao dan zo fijn? Wat zijn de voordelen wonen op Curacao als gezin? Je leest het in mijn blog!

Nieuw avontuur: wonen op Curacao

Vanaf het moment dat wij in januari 2021 het avontuurlijke plan hadden om voor een half jaar op Curacao te gaan wonen en de tickets hadden geboekt keken we allemaal erg uit naar dit avontuur. Dat jaar daarvoor hadden we net een camper gekocht, ook dat was super leuk en fijn maar deze hebben we voor ons vertrek weer verkocht omdat we het idee hadden dat we nog wel eens wat langer op Curacao konden blijven.

Lees verder op www.love2bemama.com