HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

3 Heerlijke herfst wandelingen om te maken

Geplaatst op 03/11/2022 door boostyourhealth

Wandelen. Ik kan er zo van genieten. Vooral in de herfst met al die prachtige kleuren. Wist je dat wandelen in de natuur goed is voor je gezondheid, je minder stress geeft en je een betere doorbloeding geeft? Wij hebben de leukste 3 herfstwandelingen voor je uitgezocht en delen deze met jou! Lees je mee?

Wandelroute De Vuursche | 13 km | Baarn, Utrecht

Deze wandelroute is echt prachtig tijdens de herfstperiode. De kleuren van de natuurlijk zijn prachtig met alle bomen, de kastanjes, beukennootjes en diverse paddenstoelen is het een mooi geheel. In de 17e eeuw was het een uitgestrekt heidegebied, maar door de bouw van buitenverblijven ontstonden hier weelderige tuinen en parkbossen. Monumentale bomen en oude beukenlanen liggen nu verscholen in jongere bossen. De route loopt grotendeels door het bos en is goed aangegeven. Je kunt makkelijk onderweg even rusten en stoppen bij een restaurant voor een heerlijke pannenkoek of een warme chocomel. Ideaal om met kinderen op ontdekkingstocht te gaan tijdens deze prachtige wandeling. Je kunt de afstand natuurlijk ook korter bewandelen als je met kinderen bent of niet zo ver wilt gaan.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl