HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

5 Tips om toch te gaan sporten als je geen zin hebt

Geplaatst op 17/11/2022 door boostyourhealth

Soms is het niet makkelijk om de tijd en zin te vinden om te gaan sporten. Als je samen sport en de ander zegt af, dan ben je zelf ook eerder geneigd om het maar te laten gaan. Toch kun je deze excuses en gedachten doorbreken door een afspraak met jezelf aan te gaan en deze ook daadwerkelijk na te komen. Maar hoe pak je dit aan en doorbreek je deze excuses of gedachten, zeker nu het weer donkerder wordt en je soms het liefst gewoon even op de bank blijft zitten om die Netflix serie af te kijken. Ik help je op weg en geef je 5 handige tips om jezelf in beweging te brengen en te houden. Lees je mee?

Maak duidelijke afspraken

Door de afspraken met jezelf wanneer je gaat sporten daadwerkelijk in je agenda te zetten, zorg je ervoor dat je er niet meer onder uit komt en gewoon gaat. Het geeft structuur en houd je motivatie op pijl, zonder planning geven we vaak aan dat we te druk zijn of geen zin hebben en dat is zo zonde. Geef jezelf en je lichaam het plezier van bewegen en kies iets wat je leuk vindt en werk tegelijkertijd aan een betere gezondheid.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl