HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Drinks

Verbeter je gezondheid met medicinale cacaodrink

Geplaatst op 16/11/2022 door boostyourhealth

Zelf kan ik geen genoeg krijgen van chocolade, maar wat nu als deze je gezondheid echt verbeterd. Dat is mogelijk met medicinale drinkchocolade. Ik had er weleens iets van gehoord, maar nog nooit geprobeerd. Ik ga jullie er alles over vertellen en laat natuurlijk weten hoe het smaakt en of het daadwerkelijk iets bijdraagt aan je gezondheid. Lees je mee?

Heilige cacao

Wist je dat cacao oorspronkelijk komt uit de “oude Maya-landen” zoals Mexico, Belize en Guatemala. Het komt uit een Theobroma Cacaoboom, welke “Cucu” wordt genoemd en wordt beschouwd als een heilige boom. Bij het planten van nieuwe cacaobomen wordt er een prachtige ceremonie gehouden door de inheemse Maya-stammen als de Mopan & Quechie, waarbij de geesten worden gevraagd om voorspoed bij toekomstige opbrengsten. De heilige cacaodrank wordt gedronken bij alle vieringen binnen hun gemeenschappen en verschillende kruiden worden toegevoegd voor verschillende doeleinden.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl