HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

In stijl naar de sportschool

Geplaatst op 19/11/2022 door boostyourhealth

De sportscholen hebben inmiddels alweer een aantal weken hun deuren volledig geopend. Iedereen mag weer binnen én buiten sporten in groepsverband. Alleen de basismaatregelen gelden nog. Zo is het houden van 1,5 meter afstand na het sporten verplicht. Tijdens het uitoefenen van een sport is dit niet verplicht. Veel mensen stonden te popelen om weer naar de sportschool te mogen, terwijl anderen liever nog even wachten. Maar hoe verschijn jij straks weer in de sportschool?

Sporten tijdens de lockdown

De sportscholen hebben een lange tijd hun deuren moeten sluiten tijdens de lockdown. De binnensport locaties zaten dicht en er werden geen groepslessen gegeven. Veel mensen waren aangewezen op zelfstandig sporten. Een rondje hardlopen in het park of thuis fitness oefeningen doen. Toch hebben de sportscholen tijdens de lockdown niet constant dicht gezeten. Ook in die bizarre tijd was het soms mogelijk om te blijven sporten. Zo konden we bijvoorbeeld buiten sporten in kleine groepjes. Gelukkig kunnen we per 1 juli 2021 weer op de oude vertrouwde manier sporten, zoals we gewend waren vóór de corona crisis.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl