HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone

Smash burger

Geplaatst op 20/11/2023 door UitPaulinesKeuken

Voor een goede smash burger kun je ons (bijna) wakker maken. Burgerliefhebbersgaan héél blij zijn, want met onderstaand recept maak je een onweerstaanbare exemplaar. Knapperige broodjes worden belegd met homemade smashed burgers van gehakt, gesmolten kaas, in balsamico gemarineerde rode kool, crispy uien en zoetzure augurken. Uiteraard mag ook een speciale saus niet ontbreken: die maken we van ketchup, cocktailsaus, gerookt paprikapoeder en crème fraîche. Aanvallen maar!

De ideale kaas op een smash burger

De ideale kaas op een smash burger? Dat is wat ons betreft Emmi Raclette, een Zwitserse kaas die met zorg en traditie wordt gemaakt. Het is de perfect smeltende kaas in gerechten, zoals op deze sappige burgers. Of je nu van plan bent om dit te delen met vrienden of gewoon een heerlijke solo-ervaring wil, dit recept is een must-try voor elke burgerliefhebber. Geniet ervan!

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl