HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Workouts

Baby belly workout

Geplaatst op 05/12/2016 door boostyourhealth

Okey, om maar direct even met de deur in huis te vallen, want ik kan het wel van de daken schreeuwen.. Ik ben zwanger!! Na mij helemaal heppy-de-peppy te voelen, kwam er ook een gevoel van O, wat gaat er nu gebeuren met mijn lichaam en kan ik wel gewoon blijven sporten en les geven zoals ik nu ook doe? Volgens mij zijn er veel dames zijn die deze gedachte met mij delen, vandaar dat ik eens even op onderzoek ben uit gegaan.

Nou, ik kan jullie gerust stellen dames! Sporten en bewegen is juist hartstikke goed voor alle mama’s in spe! Zoals vroeger werd gedacht dat alle zwangere vrouwen vanaf de eerste weken al echt rustig aan moesten doen en zich gedeisd moesten houden. Wordt er nu veelal over gesproken dat hoe fitter je tijdens de zwangerschap bent, hoe gemakkelijker je na de bevalling weer als een kieviet rond loopt!

Daarnaast is bevallen niet iets wat over rozen gaat, maar waarbij je eigenlijk mag spreken van een heuse marathon...

Dus stel je voor: Als je 9 maand niet zo veel aan beweging doet, hoe zwaar zo’n bevalling dan wel niet voor je moet zijn. Tuurlijk is iedere bevalling weer anders en ik zeg ook echt niet, dat als je 9 maand top fit blijft je de baby er zo uit poept... Maar er is wel degelijk een gulle middenweg.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl