HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

De mooiste Kerstcadeaus voor healthy foodies

Geplaatst op 15/12/2017 door eetpaleo

Kersttijd is mijn favoriete tijd van het jaar, ik ben me er al helemaal op aan het verheugen. Overal lampjes en gezelligheid, lekker koud buiten, warme en comfortabele kleding, heel lekker eten.. En de tijd van cadeautjes geven. Rond half november begint dat al bij mij, ik maak dan al een lijstje met ideeën. Met welk kerstcadeau maak ik iemand écht blij.

De meeste mensen waar ik cadeautjes voor koop zijn ook nog eens Paleo liefhebbers of hebben op zijn minst een gezondere lifestyle dan gemiddeld, ze leven bewust en denken over de aankopen die ze doen. Rotzooi halen ze liever niet in huis. Voor degenen waarvoor het uitmaakt dat een cadeau met liefde is gemaakt, dat het van goede kwaliteit is, dat het geen grote belasting voor het milieu of hun gezondheid oplevert en dat ze er vooral oprecht blij van worden.

Ken jij ook zulke personen, en kun je wel wat inspiratie gebruiken voor een cadeautje? Mooi! Juist voor die mensen heb ik een fijne cadeaulijst samengesteld. Of voor jezelf natuurlijk, want daar is helemaal niks mis mee.

Kookcadeaus

  • InstantPot
    Mijn InstantPot heb ik nu 2 jaar, toevallig ook als kerstcadeau gehad, en ik ben er nog altijd ontzettend blij mee. Mijn eerste plan was om er vooral vaak yoghurt mee te maken en als extra slowcooker te gebruiken, maar inmiddels maak ik ook regelmatig gebruik van de hogedruk stand. Zo handig! En mocht degene aan wie je dit apparaat cadeau doet vragen hebben over alle knopjes, dan vind je op mijn site ook nog eens een uitgebreide handleiding.
  • Andrew James slowcooker
    Nog altijd op zoek naar een goede, echt fijne slowcooker? Dan kan ik die van Andrew James aanraden. De prijzen van deze slowcookers liggen net even wat lager dan gemiddeld, maar ze werken ontzettend fijn. Pluspunt: de binnenpan is zó makkelijk schoon te maken. Ikzelf heb een digitaal model met inhoud van 6,5 liter. Oja, als je eenmaal zo’n apparaat hebt mag mijn boek Paleo Slowcooker natuurlijk niet ontbreken 😉
  • Koken op hout
    Eens een nieuwe manier van koken proberen? Koken op hout heeft mij in 2017 echt het meest verrast. Een cederhouten plank waar je je ingrediënten op legt (van groenten tot vis en vlees) en dit gaar je op de plank in de oven. Alles krijgt daardoor een heerlijke, rokerige smaak. Het is zó makkelijk, maar je proeft absoluut het verschil in je maaltijden. Als bonus kun je zelfs een naam of logo in de houten plank laten maken, dat maakt het een extra mooi cadeau.

Bekijk de hele cadeaugids op EetPaleo.nl!