HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Beauty

Photodairy 1- nieuwe kleding en sinterklaas

Geplaatst op 08/12/2017 door UtrechtseSchoonheid

Mijn allereerste Photodairyblog is een feit!! Vanaf nu ga ik jullie elke week vertellen hoe mijn week is verlopen. Waarom een photodairy omdat ik persoonlijk vloggen te ver vind gaan en met een photodairy kan ik mooie foto’s maken i.p.v de hele tijd met een vlogcamera voor je te lopen.

Maandag 27 november De begin van de week begon echt super, kon eindelijk mijn cursus microdermabrasie doen. Wilde deze cursus al vanaf augustus doen  één keer is de cursus afgezegd en de tweede keer was ik op vakantie. Wat een resultaten zijn hiermee haalbaar, ik kan alleen maar wauw zeggen. Ik ga hier zeker een uitgebreide blog nog over schrijven. Voor nu ben ik helemaal om.

microdermabrasie

Dinsdag 28 november Deze dag was ik in de salon aan het werk en heb ik veel voorbereiding gedaan voor alle kerstacties want volgende week is sinterklaas het land uit en gaan we de kerstperiode in! Ik heb er al helemaal zin in.. Heb ook nog een apparatuur besteld voor de microdermabrasie behandeling ben benieuwd wanneer deze binnenkomt.

Lees verder op www.utrechtseschoonheid.nl