HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Boerenkoolsalade met sinaasappel en yoghurtdressing

Geplaatst op 11/12/2018 door UitPaulinesKeuken

Hoe kleiner hoe fijner Je kunt de rode kool en julienne gesneden wortel kant en klaar kopen. Maar ik zou dat voor de rode kool niet adviseren. Rode kool wordt altijd een beetje grof gesneden. Hoe fijner je hem snijdt hoe lekkerder het is om rauw te eten. Wanneer je de rode kool marineert in wat zuur, zoals in dit recept sinaasappelsap dan breekt de stugheid van de kool af en dit zorgt voor een veel lekkerdere rode kool die ook nog eens goed verteerbaar is. De boerenkool rooster je in de oven met wat olie, komijn en koriander. Op deze manier verandert de boerenkool in knapperige koolblaadjes, een beetje chipsachtig.

Behoort dit recept tot jouw favorieten? Klik op “Bewaar’ of vink het hartje aan, dan wordt dit recept aan jouw favorieten toegevoegd. En wist je dat je tegenwoordig ook je eigen weekmenu kan samenstellen? Dat doe je hier. Handig he?

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl