HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Tech

Deze raamstickers laten zien dat eigen tasjes en verpakkingen welkom zijn

Geplaatst op 25/12/2018 door BedRock

Deze week ging een mega goed initiatief van start en wij zijn razend enthousiast. Dankzij de nieuwe raamstickers kunnen restaurants of andere horecazaken hun gasten nu laten weten dat ze eigen verpakkingen en tasjes mee mogen nemen. Dat is goed nieuws, want kan zo veel wegwerpplastic bespaard worden.

Veel consumenten weten gewoonweg niet dat ze op veel plekken bijvoorbeeld zélf een koffiebeker mee kunnen nemen en meestal dan ook kortingen krijgen. Het initiatief komt van Zero Waste Nederland en het concept gaat al als een speer.

Van wegwerp naar hergebruik

Wandel een willekeurige bakker, koffiezaak of afhaaltent in en binnen 20 minuten sta je buiten met je warme koffie, croissant of afhaalmaaltijd én een berg plastic. Wegwerpplastic welteverstaan. En dat is zonde. De naam verklapt al een hoop, maar ter verduidelijking: wegwerpplastic wordt gemaakt om slechts één keer gebruikt te worden waarna het doorgaans wordt weggegooid wegens de lage kwaliteit.

Lees verder op www.BedRock.nl