HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Gezond beleg voor op een cracker (3 variaties)

Geplaatst op 04/12/2018 door UitPaulinesKeuken

Oerrrlekker Als ik aan gezond beleg denk, dan denk ik vooral aan voedzaam. Wat zijn ingrediënten die ervoor zorgen dat je er de hele middag op vooruit kunt. Het begint met een basis. Ik heb nu de Oerrr crackers van Leev gebruikt. Dit zijn crackers van spelt met lijnzaad. Volkoren crackers met lekker veel pitten, boordevol vezels dus en voedzaam. En 100% biologisch. Je kunt ze kopen in de supermarkt. Fijne bijkomstigheid, Leev is een social Enterprise, dat wil zeggen dat hun totale bedrijfsopbrengst naar jongeren gaat die het nodig hebben. Goed initiatief!

3 x gezond beleg Qua beleg heb ik 3 toppings gemaakt, mijn favoriet is de avocado-  eisalade. Dit is zo gemaakt en zo lekker! Heb je zin in iets fris dan is de topping met Hüttenkase en gegrilde ananas een aanrader en voor de zoetekauwen onder ons raad ik de geitenkaas met vijgen en gecarameliseerde honing pecannoten aan. Yum!

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl