HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

Maak van jouw voornemen om te gaan fitnessen in 2019 een succes

Geplaatst op 30/12/2018 door newgym

De laatste dagen van december naderen en daarmee komen we steeds dichterbij het nieuwe jaar. En bij een nieuw jaar, horen goede voornemens. Eerder gaven wij je een aantal suggesties voor mooie goede voornemens voor 2019, nu helpen wij je om een van deze goede voornemens te laten slagen. In dit artikel geven wij je namelijk tips om ervoor te zorgen dat je de juiste sportschool met het juiste abonnement vindt. Zo vergroot je de kans om van 2019 een fit jaar te maken!

De afstand

De belangrijkste factor bij het kiezen van een sportschool blijft voor velen de afstand. En logisch natuurlijk, want hoe verder de sportschool bij je vandaan is, hoe kleiner de kans dat je daadwerkelijk gaat, toch? Wij van newgym geloven hier niet helemaal in. Natuurlijk is het kiezen van een sportschool die 15km verderop ligt geen slim plan als je geen auto hebt, maar toch adviseren wij je om eens iets verder te kijken dan de sportschool om de hoek.

Lees verder op www.newgym.nl