HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Tech

Vanuit huis werken? Dit kun je doen!

Geplaatst op 31/12/2018 door love2bemama

Word blogger

Een voor de hand liggende optie is om blogger te worden. Dat zeg ik natuurlijk omdat ik zelf ben gestopt met werken als leerkracht om mijn blog verder uit te breiden en daar mijn geld mee te gaan verdienen. Het runnen van een blog is super leuk maar hierbij zijn ook een aantal ‘maars’. Je zet namelijk niet zomaar even een blog op en ik zou je willen aanraden om eerst een blog te beginnen voordat je zomaar je baan opzegt.

Begin een internetbedrijf

Het internet is zo groots en ik geloof er helemaal in dat je via het internet je idee de wereld in kunt zenden en hier als ondernemende moeder ook je geld mee kan verdienen. Misschien niet perse als blogger maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Je kan een e-book schrijven of een online programma lanceren maar je kan ook coaching aanbieden via Skype. Je idee kan je zelfs via de digitale wegen naar een internationaal podium brengen. Dat is toch fantastisch?

Lees verder op www.love2bemama.com