HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Win Acties

Wat is jouw favoriete recept met #ZuurCool? // Win Le Creuset pan twv €269

Geplaatst op 13/12/2018 door ilovehealth

Zuurkool = cool! Wie dacht dat deze superfood niet sexy was, heeft het hartstikke mis. Vooral in de koude decembermaand is zuurkool bij ons een favoriet. Wat dacht je van een zoete aardappel pizza met zuurkool topping? Hoewel wij op I Love Health al een hoop lekkere zuurkoolreceptjes hebben staan, zij wij heel benieuwd hoe jij deze topper het liefste klaarmaakt. Dus speciaal voor jullie: weer een leuke #zuurcool winactie.

Win een Le Creuset pan t.w.v €269!

Ben jij dol op jouw oma’s zuurkool recept en verdient zij een podium? Of ben jij zelf een master met deze kool? Duik snel de keuken in, maak jouw favoriete recept, zet hem op de foto en post een foto op Instagram of Facebook met de hashtag #zuurcool. Tag ons in jouw post zodat wij jouw bericht zien en maak kans op een Le Creuset pan (26 cm) t.w.v. €296! Deze topper is  van geëmailleerd gietijzer en heeft een inhoud van 5,2 liter. En geloof ons: die wil jij hebben, want in deze pan maak je de lekkerste stoofpotjes, soepen en andere topgerechten. Ideaal voor deze winter!

lees verder:

http://www.ilovehealth.nl