HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Welke vitamines tijdens je zwangerschap heb je nodig? En welke gebruik ik?

Geplaatst op 05/12/2018 door ilovehealth

Aan het begin van mijn zwangerschap heb ik een masterclass sport & voeding tijdens je zwangerschap gevolgd: Sterkher Zwanger. Trainer Romana Serno vertelde alle in’s & outs over sport en Valentine Dekker, orthomoleculair specialist, was de food expert. Super interessant en veel geleerd. Over de verkregen sport info schreef ik eerder deze blog. Qua voeding en zwangerschap schreef ik deze blog. Maar er bleef nog een onderwerp over, waar ik zelf meer over wilde weten, maar ook via Instagram kreeg ik hier veel vragen over: welke vitamines tijdens je zwangerschap moet je slikken? Nou, je moet natuurlijk helemaal niets. Maar wat wordt er geadviseerd door experts?

Ook voor mijn zwangerschap slikte ik al supplementen. Ik geloof heilig in wat extra ondersteuning d.m.v. suppletie. Dus tijdens je zwangerschap – wanneer je lichaam keihard aan het werk is – kun je al die extra ondersteuning al helemaal goed gebruiken. Maar wat dan precies? Het eerste wat ik hoorde was: foliumzuur. Maar er is meer. ik ga in deze blog uit de van de adviezen van Valentien, van de masterclass!

>>Meer weten over vitamines en welke wat doet? Lees dan deze blog!>>

Benodigde vitamines tijdens je zwangerschap

lees verder:

http://www.ilovehealth.nl