HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Wil je van je overtollige buikvet af? Start met het ketogeen dieet!

Geplaatst op 13/12/2018 door vivonline

Word je er ook moe van om met overmatig buikvet rond te blijven lopen, een trage schildklier, weinig energie en een slechte spijsvertering? Alles Wat Je Nodig Hebt Is “De Keto Revolutie.”

Ketogeen dieet

Het Ketogeen dieet of Ketodieet in het kort is de laatste “hype” in Amerika als het gaat om snel vet verliezen. Talloze studies hebben aangetoond dat het Ketodieet een effectieve en snelle manier is om gewicht te verliezen en buikvet te verbranden zonder dat je calorieën hoeft te tellen.

Waarom het ketodieet zo goed werkt

Het ketogeen dieet is een speciaal soort “hoog-in-vet” dieet dat jouw spijsvertering herprogrammeert om jouw vetopslag te gebruiken als brandstof in plaats van de glycogeen (die verkregen wordt uit glucose) die opgeslagen is in je spieren en lever. Dit zorgt ervoor dat vetcellen hun vetzuren beginnen los te laten, die jouw lever vervolgens omzet in iets wat we “ketonen” noemen.

lees verder:

https://www.vivonline.nl