HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Wil jij een eigen bedrijf starten? Ik geef je 13 tips!

Geplaatst op 01/12/2018 door love2bemama

Negen jaar verder…

Dromen zijn er om nageleefd te worden en ik kreeg deze fantastische kans. Ik zou hartstikke gek zijn als ik dit zou laten liggen. Inmiddels heb ik negen jaar mijn eigen bedrijf en sta ik nu op het punt grote veranderingen te ondergaan om nog groter te worden en nog meer mijn droom na te gaan leven. Want van waar ik nu sta wil ik verder gaan groeien en uit gaan breiden. Ik heb op dit moment zoveel ideeën die uitgewerkt gaan worden! Als ondernemer moet je jezelf blijven uitdagen en blijven groeien anders kan het best saai worden.

Ik heb echt mijn droombaan. Er zijn wel eens momenten geweest dat ik er echt mee wilde stoppen maar gelukkig heb ik dat niet gedaan. Want wat moest ik dan gaan doen? Als je eenmaal aan het ondernemersleven geproefd hebt wordt het lastig om weer in loondienst te gaan. Dus ik moest mijn bedrijf wel voort gaan zetten. Het is hard werken en vaak op onmogelijke tijden werken maar het is het meer dan waard!!!

Lees verder op www.love2bemama.com